The Tech Rhetta - The Beat Goes On

Cool mormor

Mormor kör på YOLO
Min mormor är 83 år gammal och flyttar på tisdag ner till Stockholm. Den nyheten kom som en total chock för alla oss i släkten. Mormor har ju bott här i Ånge i hela våra liv, och även hela sitt liv. Hon har även alltid lite pratat lite illa om Stockholm och framförallt stockholmare! Hon har sagt att "staden är ALLDELES för stor" och "människorna är ju så dryga och fåfänga" så jag skulle säga att 98% av oss vid middagsbordet satte i halsen när hon utan förvarning sa "jaha.. då blir det flytt till Stockholm på tisdag". Hon sa att hon flyttar för att hon vill bli kvitt fördomarna innan hon hinner dö. Vilken förebild denna kruttanten är ändå. Hoppas hon inte dör på resan upp bara utan att hon får några lyckliga år i huvudstaden. 

Bra för min del
Jag ser bara fördelar med att mormor flyttar till storstan. Den största fördelen är ju att jag kan komma och hälsa på när som helst och ha gratis boende. Snacka om att jag ska spendera min sommar 2017 i Stockholm och kolla på snygga killar och kändisar hela dagarna. För jag antar att det är det alla tjejer i Stockholm gör hela dagarna. Kollar på killar, träffar kändisar och dricker latte från Starbucks. Det låter ju inte direkt som en hemsk livsstil dock utan det låter rätt chill. Sen har jag hört att man ska hänga på djurgården och motionera på dagarna för att sen vara på Stureplan hela nätterna och festa, det gör tydligen alla. Men jag ser fram emot att komma in i livet där mer och lära mig hitta runt också och kunna gatornas namn. Men det är ju ett helt skolår kvar innan sommaren är här igen och jag kan åka till mormor.